top of page

Tretmani tijela

Medicinski tretman za tijelo BODYSHOCK Mesoestetic

Bodyshock je tretman koji je 100% prilagodljiv potrebama svake osobe, djelujući u 6 strateških područja tijela: noge, trbuh i bokovi, gluteusi, ruke, dvostruka brada i grudi.

Bodyshock ima nekoliko faza kako bi dobili cjelovit i vrlo učinkovit tretman.

Prva faza podrazumjeva pripremu kože. Za to nam služi exfoliator gel, odnosno kemijski piling, kako bi uklonili sve odumrle stanice kože, i otvorili put za aktivne sastojke. Koža postaje mekša, glađa, a pore čišće.

Druga faza je u potpunosti prilagođena za svakog klijenta po individualnom programu, a kombinacija je četiri vrste aktivnih boostera, koje koristimo prema potrebama tretiranih zona. Nakon čega slijedi anticelulitna masaža.

U trećoj fazi na tretirano područje se nanosi aktivna maska ovisno o potrebama. Nekad se nanosi jedna, a, ponekad kombinacija dvije maske ako za to postoji indikacija. Maska djeluje u kombinaciji s presoterapijom.

Zadnja faza bodyshock tretmana, bitna je komponenta koja spriječava transepidermalno isparavanje aktivnih sastojaka. Garantira djelovanje aktivnih sastojaka 24h nakon tretmana. Pojačava stvaranje kolagena, i na taj način osigurava čvršću i elastičniju kožu.

f5ddf7bd97d01d87f4a7985398aea709_L.jpg
meso body.jpg
bodywrapp_edited.jpg

BODY WRAPPING metoda je zamatanja tijela specijalnom folijom, uz kompresiju i prethodno nanošenje kozmetičkih preparata. Za ovaj tretman  koristimo Elemis kombinaciju ulja, krema i seruma. Ova tehnika je idealna za postizanje rezultata pri gubljenju obujma i mršavljenje. Kombinira se uglavnom sa prosoterapijom ili termo dekom.

39837524-3654-4dbc-811b-7e3a41ed3999.jpg

PRESOTERAPIJA je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

 

Radi na principu upuhivanja zraka kojim stvara pritisak na određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataloženu međustaničnu tekućinu natrag u krvotok.

 

Tako se smanjuje opseg trbuha i bokova, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, poboljšava se cirkulacija i sprječava upala vena.

_DSC2342.JPG
AROSHA - thermo slim.jpg

TERMO DEKA ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

 

Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje

Prije samog ulaska u termo deku, tijelo se tretira odgovarajućim preparatima (u pravilu anticelulitnim kremama) i umata u aluminijsku foliju. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

bottom of page