top of page

Depilacija

Kozmetički salon Ritual osmislio je svoju metodu depilacije u kojoj koristimo kombinaciju luksuznih svjetskih brendova Lycon, Jax Wax ili Perron Rigot voskova. Kod depilacije su nam na prvom mjestu higijena i kvaliteta, tako da se pri svakoj depilaciji bez iznimke koriste jednokratne rukavice i špatule, te pripremni losioni i ulja.

 

Osim standardne depilacije patronama, preporučit ćemo vam i gotovo bezbolnu peel off depilaciju namjenjenu posebno za osjetljiva područja. Posebnost ove depilacije je u tome da se vosak prilikom nanošenja na delikatne dijelove tijela ne lijepi za kožu već samo na dlaku i time se izbjegava iritacija i bespotrebno traumatiziranje i iritacija kože.  Uvijek upotrebljavamo jednokratne špatule za vosak koje se koriste samo jednom i bacaju odmah nakon nanašanja voska na kožu. Špatule nikada nisu dvostruko umočene u vosak za brazilsku depilaciju, tvz. ”no dubble dipping” metoda, te se tako uklanja mogućnost upala, crvenila, uraslih dlačica i kontaminacije.

THREADING metoda uklanjanja dlačica koncem koju primjenjujemo uglavnom za oblikovanje obrva, a u našem salonu dlačice lica i nausnica možete ukloniti isključivo ovom metodom. Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan oblik. Za razliku od depilacije, rožnati sloj kože nije taknut ni  traumatiziran, a krajnji rezultat je puno glađa i nježnija koža. Ovom metodom možemo ukloniti dlačice od već 1 mm duljine.

6.2-lycon.jpg
threading.jpg
bottom of page