top of page

Opće odredbe

PRAVILNIK KOZMETIČKOG SALONA RITUAL

Kozmetički salon Ritual OIB: 03763796715 sa sjedištem u Osijeku Zmaj Jove Jovanovića 6a (u daljnjem tekstu: „Salon”) pripremio je za Vas sljedeće uvjete i odredbe u namjeri da Vas upoznamo s našim pravilnikom.

Ugovoreni sastanak

Kako bi ste osigurali željeni termin potrebno je isti dogovoriti putem telefonskog broja +385 914422770. Budući da jamčimo privatnost svakom klijentu te salon tijekom tretmana zaključavamo, raniji dolazak moguć je do 10 minuta prije zakazanog termina.

Uvjeti plaćanja

Plaćanje se vrši gotovinom ili karticama. Sve cijene navedene su u kunama bez PDV-a budući da Salon nije obveznik istog.

Politika otkazivanja zakazanih termina

Imajte na umu da imamo max 48 / min. 24-satnu politiku otkazivanja za sve tretmane.

Ukoliko otkažete vaš termin unutar 48-satni , tretman neće bit naplaćen.

Tretmani koji su otkazani unutar 24 h se naplaćuje 50% , a ukoliko otkažete unutar 12 h se naplaćuju 100% od iznosa rezerviranog tretmana prilikom zakazivanja sljedećeg tretmana.

Ako trebate otkazati zbog medicinskih razloga, nećemo naplatiti otkazivanje termina, no potrebno je donijeti ili poslati mailom kopiju liječničke potvrde u roku od 7 dana od datuma rezervacije.

Povrati i reklamacije

Proizvodi i poklon bonovi moraju biti vraćeni neiskorišteni, u stanju kao što su izvorno kupljeni unutar 48 sati od kupnje. Nećemo prihvatiti razmjenu ili povrat bilo kojeg artikla koji je korišten ili nije u izvornom stanju kako je kupljen kod nas. Pri povratku robe ili reklamacije proizvoda ili usluge unutar 48 sati od kupnje potrebno je ispuniti reklamni obrazac. Proizvodi i poklon bonovi mogu se zamijeniti isključivo za drugi proizvod ili uslugu, ne za gotovinski iznos.

Zdravlje

Obavijestite nas pri rezervaciji tretmana i na dan dolaska na tretman ukoliko ste trudni ili imate nekih zdravstvenih problema kako bismo mogli prilagoditi tretman za vaše potrebe. Također obavijestite svog terapeuta o bilo kojem medicinskom stanju prije tretmana jer neki tretmani možda nisu prikladni za vas.

Promjena cijene

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Akcije i popusti se ne zbrajaju.

Osobne stvari

Pobrinite se da sve svoje osobne stvari imate kod sebe, prije nego što napustite prostorije Salona jer ne odgovaramo za izgubljene/ ostavljene.

Sigurnost podataka

Osobne podatke preuzete od klijenata tijekom, prije i poslje postupaka savjetovanja/ konzultacija čuvamo na sigurnom mjestu suklando zakonu o GDPR-u. Također ćemo tražiti vašu privolu za slanje newslettera te posebne pojedinosti o događajima i promocijama putem info obrazca koji ispunjavate pri prvom dolasku. Ako ne želite primate ovakve obavijesti molimo Vas da nas obavijestite i naglasite to pri vašem prvom dolsaku u suprotmom ćemo smatrati se slažete s tim da vas uvrstimo u naše marketing kampanje.

Poklon bonovi i popusti

Popusti i akcije se ne zbrajaju. Poklon bonovi se ne vraćaju i vrijede 90 dana od datuma kupnje i neće se moći iskoristiti nakon isteka roka trajanja poklon bona. Vaučeri se ne mogu iskoristiti za gotovinu, prodaju i nisu prenosivi. Morate donijeti vaučer na vaš zakazani termin. Kasni otkaz i “nedolazak na zakazani termin” će se smatrati iskorištenim poklon bonom.

Individualni Programi

Svi individualni programi moraju biti plaćeni u cijelosti prilikom prve rezervacije i završeni u roku od 6 mjeseci. Propušteni tretmani ili nedolazak na zakazani termin će rezultirati oduzimanjem tretmanima od vašeg individualnog programa. ( osim u slučaju bolesti kada vrijedi isto pravilo donošenja potvrde od doktora)

bottom of page