top of page

Microblading

Microblading ili Japansko iscrtavanje obrva najbolji je izbor za sve koji u isto vrijeme žele imati savršene, a realistične obrve prirodnog izgleda. 

 

Postupak microbladinga započinjemo analizom trenutnog stanja obrva i procjenom anatomije lica. Koristeći Phibrows aplikaciju izračunavamo oblik i simetriju obrva. Konačni oblik obrva nastaje nakon konzultacije s klijentom koji može odlučiti o debljini obrva i eventualno sugerirati sitne korekcije na samom obliku.

 

Postupak microbladinga radi se ručno, iscrtavanjem svake dlačice zasebno u smjeru rasta prirodne dlačice. Bol je prilikom samog procesa kratkotrajna i minimalna, dok se u drugom dijelu postupka nanosi anestetik i bol nestaje. 

 

Po završetku tretmana rezultat je 40% tamnija boja pigmenta, te 10 -15% deblja dlačica koja u sljedećih 7 -10 dana prolazi proces zacjeljenja i blagog perutanja. Najranije nakon 21 - 28 dana radimo korekciju rada, dodajemo dlačice koje su s vremenom izblijedile ili nedostaju. Nakon toga dobijemo konačan rezultat obrva koji traje 12 - 18 mjeseci.

 

Cijeli tretman se radi po najvišim higijenskim standardima sa jednokratnim sterilnim priborom i sa visokokvalitetnim Phibrows pigmentima jedinim na tržištu za koje proizvođač garantira da neće promijeniti boju u neželjenu nijansu. 

U tretman je uključen i odgovarajući preparat za njegu obrva i upute o korištenju i pravilnoj njezi obrva.

Nakon microblading tretmana

                                                                                            Prije microblading tretmana

IMG_20200823_114712_edited_edited.jpg
IMG_20200823_100403_edited.jpg
bottom of page